Boek

Beschuit zonder muisjes- carine davelaar Het boek is in elke erkende boekhandel te bestellen.
ISBN: 9789461760692      20,00 euro

Je kunt het boek ook bestellen bij Bol.com via deze link: Bestel het boek

Of op Boekscout Klik op: Beschuit zonder muisjes

” verdriet is onvermijdelijk maar lijden is een keuze. Hoe kun je omgaan met je verdriet en het een plek geven? Hoe richt je een leven zonder kinderen opnieuw in?”

Ik hoop met mijn boek inzicht te geven in het rouwproces waar ongewenst kinderloze stellen door heen gaan. Dit proces is vaak veel heftiger dan de buitenwereld kan vermoeden. Ik hoop herkenning te bieden aan hen die hetzelfde doormaken, maar bovenal hoop ik mensen te inspireren. Mijn verhaal over ongewenste kinderloosheid is een universeel verhaal geworden over leren loslaten en opnieuw beginnen. Over verwerking, acceptatie en zingeving.

Ik heb net je boek gelezen en wat goed dat er eindelijk eens iemand een boek heeft geschreven over de tijd erna wat als je er mee ophoudt? Wat als je uit de achtbaan stapt, wie vangt je dan op?Er was inderdaad geen boek over het verwerkingsproces en je had het niet mooier kunnen beschrijven.
Het leven is te mooi om niet te leven en dat doen we nu gelukkig met volle teugen al moet ik eerlijk bekennen dat tussen mijn 34e en 39e levensjaar er nog steeds een zwart gat is…..
Nogmaals enorm veel dank voor je mooie open boek. Mijn ouders hielden het net als ik allebei niet droog toen ze het lazen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s